Om KIWI | KIWI

Om KIWI

Hvad er KIWI?

KIWI er en discountkæde, som er ejet af dagligvarekoncernen Dagrofa. Kæden kom til Danmark i 2008 og startede med 50 butikker, som hovedsageligt lå i Jylland og på Fyn. Siden er KIWI vokset til over 100 butikker i Danmark og vokser fortsat stærkt – særligt på Sjælland.
Vores koncept udspringer oprindeligt af KIWI Norge, som er den mest succesfulde dagligvarekæde i Norge med over 600 butikker. I Danmark er konceptet dog blevet tilpasset og udviklet til de danske forbrugere, og de seneste år har KIWI været den discountkæde med den højeste vækst herhjemme.

Vores vision

I KIWI har vi en vision om, at vi vil være Danmarks sundeste discountkæde. Derfor handler alt, hvad vi gør, om discount med omtanke. For eksempel arbejder vi målrettet med at nedbringe vores elforbrug, affaldsmængder og spild. Vi får også løbende svanemærket vores butikker, og er i dag den dagligvarekæde med flest svanemærkede butikker. Læs mere om vores indsats for miljøet, sundhed og for dig her.

Discount med omtanke

Discount med omtanke betyder også, at vi interesserer os for vores kunders sundhed. Vi tror på, at alle skal have råd til sundhed og giver alle, der handler med KIWIkort, 20 % rabat på alt frugt og grønt i vores butikker. KIWIkortet giver desuden særlige ugentlig tilbud, hver 4. pakke Libero-bleer gratis og meget mere, som du kan læse om her. Vi tilbyder også discountsektorens største sortiment* – udvalgt med omtanke for at tilbyde dig alt det, du handler dagligt ét sted og til lave priser. Det gælder uanset om det er økologi, frugt og grønt og svanemærkede varer, du køber.
 
Med over 100 butikker i hele landet, er KIWI din billige, lokale og inspirerende discountbutik. Vi tror på, at du skal kunne handle alt ét sted, når det passer dig. Derfor har vi lange åbningstider, det største discountsortiment og masser af mærkevarer og økologi til lav pris.
 
*Dette er varer, vi har i fast sortiment - ikke spotvarer.